TROMMEREISE

♥ I hear a drum in my Soul’s ear coming from the depth of the stars. ~ Rumi

Jeg holder regelmessig Trommereiser på Fredrikstad Medisinske Yogasenter i Brochsdgt 1, i Fredrikstad sentrum.

.. . Rytme er liv . ..

Vibrasjonene fra Trommen vil kunne løse opp i fysiske .. emosjonelle og mentale spenninger og bringe deg til en dyp meditativ tilstand..
Til en tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.

.. En Unik opplevelse ..

… Hensikten med å delta på Trommereise er å få muligheten til å oppdage mer i seg selv og gradvis åpne opp for en utvidet Bevissthet…. Kanskje vi bærer på noe vi ikke forstår … Dette kan åpenbare seg i Trommereisen for så å kunne endres .. Til noe nytt og bedre .. Du vil kunne oppleve å gi slipp på noe Du ikke lenger trenger å bære på ….

Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp. ~ Dalai Lama

.. . Under Trommereisen vil denne indre oppdagelsesferden kunne skje…..

MEDITASJON og MINDFULLNESS er .. å være i Stillhet.

Det er ganske enkelt å roe ned tankevirksomheten… Å oppleve å komme til en tilstand bortenfor tanken ..
..og når du har oppnådd det .. da starter Trommingen …..

Vi er mer enn bare kjemi og biologi . Vi har også en åndelig side som på et plan er i kontakt med alt som er og alltid har vært .. Lys og Kjærlighet …

… En trommereise foregår omtrent som en meditasjon.

Du sitter eller ligger med lukkede øyne… og slapper helt av … mens den som holder Trommreisen trommer taktfast på Trommen ..

Når man hører den taktfaste trommingen vil hjernebølgene synke og man går inn i en dypere bevisshetstilstand … som i meditasjon eller transe … .Du vil befinne deg på Alfa og Theta Hjernebølgenivå … Når man er i denne tilstanden har man lettere kontakt med sin underbevissthet og sjelen kan dra på reise….

♥ ..En Trommereise er meget behagelig og avslappende; Det er omtrent som å drømme i våken tilstand..♥
Etter hvert som man får mer og mer erfaring med Trommereiser vil vi kunne oppdage nye fantastiske muligheter ..
Flere og flere oppdager verdien og effekten av dette … 🙂

Vi har deilige ullmatter .. puter og pledd .

Du er varmt velkommen!
… Synnøve Nuria .. Rosa Sjaman

VARSLING PÅ SMS
Om du bor i eller i nærheten av Fredrikstad og ønsker å bli informert om når jeg holder neste trommereise på Fredrikstad Medisinske Yogasenter i Brochsdgt 1, i Fredrikstad sentrum .kan du sende en SMS til meg hvor du ber om at bli lagt til SMS listen. Send SMS til meg på mobil nummer 98857357. Husk å oppgi ditt navn. ..

Vennligst merk! Eventuell avbestilling av Trommereise må skje innen kl. 12 dagen før avtalt time. Ved avbestilling etter kl. 12 dagen før avtalt time og dersom man eventuelt ikke møter opp til timen må avtalt Trommereise betales i sin helhet.