Healingmassasje

Overføring av energi

Hva er healingmassasje?

Healingmassasje er massasje med bruk og overføring av healing energi. Healing massasje er avslappende og avspennende, øker velvære, og stimulerer og frigjør energi og følelser.

….. . Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter deg i å synke inn i en dyp, indre stillhet og hjelper til med å merke kropp og følelser mer intenst og levende. Massasjen bygger på sammenhengen mellom kropp og psyke.
… Denne formen for massasje utføres alltid med den hensikt å balansere mennesket på alle plan – fysisk, mentalt og åndelig. Healer og klient skaper en egen energiforbindelse, og massasjen utføres i rolig, meditativ tilstand.

Jeg benytter teknikker fra min 30 års erfaring som aromaterapeut.. OG intuisjon…

Forløsende ..

Massasje er viktig fordi i kroppen bor følelses- og tankemønstrene våre, både bevisste og ubevisste. Vi kan bære på smerter, skam eller frykt for å bli avvist, noe som kan komme fra tiden i livmoren, fødselen, tidlig spedbarn tid eller barndom. Musklene gir da uttrykk for de følelsene eller den frykten og de tankene vi bærer på. Dette kalles for muskelpanser, og det påvirker både holdningen og stemmen. Dersom visse deler av kroppen er sperret av muskelpanser, hjelper det ikke hvor mye vi mosjonerer, for flyten kommer ikke i gang i hele kroppen. Derfor det er viktig å bli oppmerksom på de avstengte, «tause» delene av kroppen, ellers kan ikke livsenergien flyte fritt.

Spesielt Tilpasset Deg ..

Massasje med Healing kan hjelpe til med å løse opp spenninger i muskler og bindevev. Det øker blodgjennomstrømningen, og åndedrettet kommer i gang når «stengte» områder åpnes. Dermed kan en selvhelbredende prosess begynne både i kroppen og følelseslivet. Hensikten med Healingmassasje er å balansere menneske på alle plan.

… Denne behandlingen er helt tilpasset Deg og dine behov.

Under selve massasjebehandlingen bruker jeg en blanding av teknikker ledet av min 30 års erfaring som Aromaterapeut og intuisjon…

.. Healingmassasje for Balanse og indre Ro … i kropp ..sinn og sjel .. Healingmassasje gjenoppretter balansen i kroppens energiflyt og kroppen frigjøres fra stress og får tilbake sin energi … Det fører til et forbedret immunforsvar og styrker kroppens evne til selvleging samtidig som du vil kunne oppleve en forløsende effekt emosjonelt … Lindrer muskelspenninger og muskelsmerter, nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer ..

… .. . Unn deg selv .. Massasje for et FRISKere liv …. 🙂

Vennligst merk! Eventuell avbestilling av Healingtime må skje innen kl. 12 virke-dagen før avtalt time. Ved avbestilling etter kl. 12 dagen før avtalt time og dersom man eventuelt ikke møter opp til timen må avtalt behandlingstime betales i sin helhet.