Aromaterapi

Aromaterapi

Aromaterapi har i fra tidligere kulturer vært kjent for å kunne brukes til å lege sår, drepe bakterier og virus, kvikke oss opp eller få oss til å slappe av. Aromaterapi kan opprettholde og fremme en god helse og velvære. Det kan gi oss et overskudd til kropp og sjel, og dermed kan vi lettere takle hverdagens jag og stress. Aromaterapi er i dag mest kjent gjennom massasje, og det er en behagelig avslappende behandlingsform. Mindre kjent er det at Aromaterapi også er en fellesbenevnelse for ulike bruksmåter av eteriske oljer til behandling av både fysiske og psykiske tilstander

Forebyggende ..

Aromaterapi kan blant annet brukes til bekjempelse av bakterier og virus, til behandling i bad, til bruk i duftlamper, til kompresser, omslag på sår og lignende.

Bruk av rene eteriske oljer direkte på huden krever kunnskap om oljene da de kan forårsake hud- irritasjoner, for eksempel kløe, svie, blemmer eller allergiske reaksjoner. De blandes derfor som regel ut i baseoljer.

Hva egner aromaterapi seg til?

Aromaterapi er en terapiform som er godt egnet i forebyggende helsearbeid. De eteriske oljene har en god virkning på oss både fysisk og psykisk og øker blod og lymfesirkulasjonen, løser opp stiv muskulatur og gir en mykere og smidigere hud.

Vennligst merk! Eventuell avbestilling av Healingtime må skje innen kl. 12 virke-dagen før avtalt time. Ved avbestilling etter kl. 12 dagen før avtalt time og dersom man eventuelt ikke møter opp til timen må avtalt behandlingstime betales i sin helhet.