Om meg

Jeg er opptatt av og jobber for og med økt bevissthet i forhold til Helse, Friskliv og Healing.

Jeg har lang erfaring og stor kompetanse som kursholder og veileder. I mer enn 30 år har jeg ledet grupper .. Små og store grupper .. Voksne. barn og ungdom.

Min hverdag består av å hjelpe mennesker til å finne fram deres iboende ressurser og egenskaper de trenger for å få mer av det de ønsker inn i livene sine, som for eksemple god helse, trivsel og velvære.

Jeg har selv opplevd hvordan det er å leve under langvarig stress og hva det kan gjøre både med kropp, sinn og sjel. .. På søken etter et FRISKere liv .. indre ro og fred , har jeg lært flere terapeutiske teknikker – både fra Øst og Vest – som har hjulpet meg til selv å komme ut fra depresjon, bekjempe sine frykter, få sterkere og smidigere kropp og et mer fleksibelt sinn. ..

.. Jeg vil mer enn gjerne dele mine erfaringer og min kunnskap for å hjelpe deg på veien til bedre helse og velvære… og gleder meg til å møte Deg ! 🙂

Helse/Yogaturer til Brac, Kroatia

Siden 2014 har jeg, sammen med sin mann Camillo, arrangert helse/yogaturer til den vakre øya Brac i Kroatia. Sammen med vakre sjeler utføres MediYoga (medisinsk yoga) i soloppgang under Pinjetrær og Palmer .. og med lyden av bølgeskvulp fra Adriaterhavet. Adriaterhavet er verdens reneste badevann ..mineralrikt og helsefremmende. Duften av rosmarin og lavendel gir øya sitt frodige særpreg og vekker opp dine sanser. Dette er en Sanseopplevelse av de sjeldne .. Du vil kunne oppleve balanse i kropp, sinn og sjel. Les mer om Helse/Yogaturen her.

Utdannelse: 

– Yogainstruktør: MediYoga .. Medisinsk Yoga ..  Med fordypning i stress, utbrenthet og kreft
– NLP Practitioner Coach ved The Paradigm Academy, Oslo
– Aroma terapeut (Bio Medius)
– Instruktør i spedbarnsmassasje (Axelssons Bodywork School, Oslo)
– Diplomutdannet i FriskLiv, Helsefremmede arbeide og healing ved The Paradigm Academy, Oslo.
– Aerobics instruktør (GIT Norge)
– Medlem av Nordic Healing Assocation

mediyoga        nha