Synnøves Yogareiser

MediYoga i Kroatia

Program

Om hotellet

Tilbakemeldinger

Priser

Påmelding

Vilkår

Drømmeuken

Velkommen til en unik MediYogatur – medisinsk yoga for alle – til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til den vakre øya Brac og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energi-givende omgivelser.

Denne turen passer for alle! Også for deg som ikke har gjort Yoga før. MediYoga er en terapeutisk yogaform som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å bli mer balansert, få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene og sykkel, vandre og sanseturer ledes av Synnøve Nuria G. Løken.

Synnøves Yogareiser arrangeres av Synnøve & Camillo Løken.

Program

Yogaprogrammet for oppholdet på Brac inkluderer:​

Z

Daglig 90 minutter med MediYoga (Medisinsk Yoga) – Morgenyoga 

Z

En times konsultasjon / samtale / healing én til én

Z

En opplevelsesrik vandretur / sansetur. Det blir gitt veiledning ved sanseturens start.

Z

En uforglemmelig sykkeltur langs Bracs fantastiske kyst og strender. Vi sykler innom pittoreske landsbyer, tar drikke og spisepauser og bader i Adriaterhavets krystallklare vann.

Z

Mindfulness og meditasjon, som er en integrert del av den daglige medisinske yogapraksisen

Her bor vi

Vi bor på det vakre hotellet Amor, Velaris. 

Om Hotellet

Dette er et nytt, moderne hotell som ble etablert fra grunnmuren av et pre-eksisterende hotellet ved navn Lučica. Hotel Amor er en kreativ kombinasjon av glass, tre og stein. Det moderne interiøret og eksteriøret med beroligende grønne toner og innslag av tre med interessant minimale detaljer, skaper en behagelig atmosfære. 

Hotellet består av flere bygninger. Vi skal bo i Villa Vela Luka like ved stranden som vist på bildene her:

Hotellet ligger på øya Brač – en kort spasetur fra havnebyen Supetar der ferjen fra Split ankommer.

Supetar er et fint turistmål som ligger på nordsiden av øya Brač. Supetar er oppkalt etter Saint Peter. Det er et ideelt feriemål med kulturarv, sports-rekreasjonsvalg, utvalg av underholdning, krystallklart badevann og rene, nydelige strender med mange vakre bukter. Supetar er perfekt for ferie-avslapping.

Den vakre øya brač

Brač er et ideelt feriemål med krystallklart vann og rene, nydelige strender med mange vakre bukter. Supetar, som er hovedsete på øya Brač, er en pittoresk liten landsby som har en grønn og frodig natur fylt av blomster og urter i rikt monn. Brač er en fantastisk øy fylt av sjelefred. Du vil kjenne hvordan skuldrene senker seg og sansene dine vekkes til livet etter hvert som dagene går.

Her vil du tilbringe en uke sammen med instruktør og terapeut Synnøve N. G. Løken.

Du vil få god tid i løpet av dagen til å oppleve stedet i ro og fred på egenhånd eventuelt med ditt reisefølge. Her vil du lære deg å sette pris på eget selskap og se verden med nye øyne.

Supetar – Tjenester

Ferjen fra Split legger til i havnebyen Supetar som er den største byen på øya. Den ligger bare en km unna hotel Velaris. Du er en enkel og koselig spasertur forbi koselige butikker og cafér.

I havnebyen finner du tannlege og frisør-tjenester. Prisene er betraktelige lavere enn i Norge og tjenestene er meget profesjonelle. Om du har behov for tannlege-tjenester kan du fint kombinere det med oppholdet på Brac. Her følger et lite pris-eksempel for tannlege-tjenester fra Dr. Marko Stazic – hjemmeside: www.brac-dental-med.com

Bilder

Under kan du se bilder fra våre tidligere yogaturer til den vakre øya Brac

(Bla med pilene til høyre og venstre)

Hva sier tidligere deltagere?

(Bla med pilene til høyre og venstre)

En uke jeg aldri glemmer. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene. En mottagelse fullt av varme og en gave til alle ❤ Hotellet med personalet, maten og plasseringen kunne ikke blitt bedre.Yogamorgene var det beste. Gode og forståelige øvelser som passet for alle. Følelsene fikk fritt utløp under visualiseringene. Vi brukte alle sansene denne uka. Passe antall utflukter og det var så fint at vi var frie (følte oss frie) til å bli med på det vi ville, samtidig som et mildt press til å delta på alle yogapassene var fint. Jeg følte meg sett og ivaretatt og kan ikke sette fingeren på noe. Takk kjære Synnøve for denne uka, for det du har gitt hele uka og ikke minst det jeg fikk med meg fra samtale-timen! Du er et vakkert menneske, utenpå og inni. Jeg ønsker deg lykke til videre i ditt arbeid. TAKK

Anita Beate Fjalestad​ 
Anita Beate Fjalestad​

For en fantastisk og minnerik yogareise i rolige og behagelige omgivelser med Synnøve. Jeg likte godt at dagen startet tidlig med yoga. Synnøve har en fantastisk måte å lære bort yoga på, og hun får en til å leve seg inn, sanse, føle, kjenne, slappe av og få ro i kropp og sinn. Omgivelsene på det vakre stedet og hoteller forsterket yogaopplevelsen. Yoga og meditasjon var en åpenbaring og kunne ønske meg enda mer av dette. Jeg vil ta med meg gode minner, øvelser og følelser resten av livet.

Malin 
Malin

Kjære Synnøve, Tusen takk for en fantastisk uke ! 🙂 Ditt varme vesen, mediyogaen som er bare helt nydelig. Stedet, atmosfæren og den gode stemningen fra første øyeblikk. Tusen takk for den gode samtalen som har gitt meg nye måter å tenke på ,og se på ting. Jeg er dypt takknemlig  ♥ Terningkast 6 !! Tusen takk !

Margrete Solheim​ 
Margrete Solheim​

Kjære Synnøve,
Jeg må bare takke for en flott, intens, og rik uke i fantastiske omgivelse, hvor alt var tilrettelagt for at vi bare skulle ha det godt:) ..Og kjære Synnøve, under din kyndige og generøse guiding. tilrettelegging og ledelse har jeg følt meg ivaretatt,sett ,tatt imot og trygg,akkurat som du formulerte det i din intensjon. Med håp om å treffes igjen om ikke så alt for lenge !!

Tania 
Tania

En fantastisk gave å få være med på denne yogareisen! Takk for god informasjon helt fra påmelding! Takk for omtanken som kunne merkes hele veien fra henting på flyplassen, mottagelsen, gaven på rommet, i daglig info, yoga og treffpunkter. Flott med mulighet til mye egen tid også på dette vakre stedet. Jeg er kjempe fornøyd! Tusen hjertelig takk!

Vibeke Vassbotn 
Vibeke Vassbotn

Kjære Synnøve, Yogareisen min har vært helt fantastisk. Jeg hadde ingen tidligere erfaringer med mediyoga, og ingen forventinger. Yogatimene på morningen var godt for kropp og sjel. Fint område å gjøre det i. Rolige og vakre omgivelser og god energi. Sykkeltur var helt topp på alle måter. Sansetur – nytt og artig måte å gå tur på. Passelig med faste opplegg og egentid som også er viktig. Fint at man ikke må presentere seg selv, blir kjent allikevel. Veldig bra opplegg m/taxi på flyplass og transport.

Vigdis 
Vigdis

Det har vært en flott og uforglemmelig reise. Av yogaen i de tidlige morgentimer ble det gitt en energi som varte hele dagen, takk? samt en myk kropp? Turene vi hadde sammen var flotte og likte spesielt når vi skulle gå i stillhet … Ja ro og stillhet har vi fått på hele turen, som jeg setter sterkt pris på, samt deg Synnøve som er så god❤ Tusen, tusen takk! PS: Takk til alle som var med, utrolige flotte mennesker.

Hanne Berg Cortesi 
Hanne Berg Cortesi

Kjære Synnøve,
Tusen takk for denne flotte gaven, å få være en hel uke her på Brac med deg og andre flotte kvinner. Jeg har sugd inn hvert eneste minutt og føler jeg har kommet et godt stykke videre på min vei til å være den beste Karianne jeg kan være. Tid til å være bare meg og omgitt av ekte kvinner uten noen forventninger, press eller kritikk. Jeg fant roen og skal prøve å ta den med meg og finne den frem mange ganger hver eneste dag. Du er et lys som gir oss nerve.

Karianne​ 
Karianne​

Priser

Kr. 5900,- + fly og hotell

(Se påmelding under for pris-eksempler for de ulike ukene)

Yogareisen

Z

Daglig 90 minutter med MediYoga (Medisinsk Yoga) – Morgenyoga.

Z

En times konsultasjon / samtale / healing én til én for nye deltakere.

Z

En uforglemmelig og rolig sykkeltur langs Bracs fantastiske kyst og strender. Vi bestiller og betaler sykkelen til hver deltager for denne turen.

Z

En opplevelsesrik vandretur / sansetur.

Z

Transport tur/retur Split flyplass til hotellet Velaris på Brac når man velger vår anbefalte flyrute.

Fly

Split er flyplassen i Kroatia som vi reiser til. 

For våre turer til Brac, Kroatia bestiller man fly selv. 

Vi har i alle år anbefalt Norwegian ettersom de har direktefly og har vist seg å være rimeligst så lenge man ikke venter for lenge med å bestille.

Hvilken flyavgang vi skal benytte for de ulike avreisedatoene, får du tilsendt når melder deg på turen.

Ønsker man å reise ved andre avganger eller med andre flyselskap kan man selvsagt det. Da ordner man og betaler transporten selv fra flyplass til hotellet. Vi gir selvsagt instrukser på ulike transportalternativ som er enkle og rimelige.

Hotell

Frokost og middag er inkludert.

Hotellet dyrker veldig mye av maten selv og har et stort fint buffet utvalg hver frokost og middag. Her er det derfor mye kortreist mat.

Vi reserverer rom på hotellet, og man betaler selv ved utsjekk. Man kan velge å bo alene eller sammen med noen man kjenner.

Turen er ikke lagt opp til at man bor sammen med fremmede.

Se hotellpriser lenger ned under avsnittet Påmelding.

 

Påmelding

Det er få plasser tilgjengelig på Synnøves Yogareiser til Brac, Kroatia. 

(Påmelding er bindene)

Vår 2025 - en tur

Programavgift: kr 5900 som spesifisert over

Fly:  Man bestiller fly selv. Vi reiser med Norwegian, men man kan velge andre flyselskap. Da er ikke transport til/fra hotellet inkludert, men det er enkelt å komme seg til hotellet til en veldig rimelig pris.

Hotell: Man betaler selv direkte til hotellet ved utsjekk. Hotelpriser vi har fått oppgitt fra vårt hotell for våren 2025, hvor frokost og middag er inkludert, er som følger:


Uke 22: Lørdag 24.mai – Lørdag 31.mai, 2025 

Dobbeltrom der 1 person bor alene: 122 euro/per natt + turistskatt € 1,33 per person/per dag.

Dobbeltrom der 2 person deler rom: 72 euro per person/natt + turistskatt € 1,33 per person/per dag.

 

 

 

 

 

Høst 2024 - to turer - FULLT

Programavgift: kr 5900 som spesifisert over

Fly:  Man bestiller fly selv. Vi reiser med Norwegian, men man kan velge andre flyselskap. Da er ikke transport til/fra hotellet inkludert, men det er enkelt å komme seg til hotellet til en veldig rimelig pris.

Hotell: Man betaler selv direkte til hotellet ved utsjekk. Hotelpriser vi har fått oppgitt fra vårt hotell for 2024, hvor frokost og middag er inkludert, er som følger:

Tur 1 – FULLT
Uke 36: Lørdag 31.august – Lørdag 7.september, 2024

Dobbeltrom der 1 person bor alene: 130 euro/per natt + turistskatt € 1,33 per person/per dag

Dobbeltrom der 2 person deler rom: 81 euro per person/natt + turistskatt € 1,33 per person/per dag.

 

Tur 2 – FULLT
Uke 37: tirsdag 10.september – tirsdag 17.september, 2024

Dobbeltrom der 1 person bor alene: 123 euro/nett + turistskatt € 1,33 per person/per dag

Dobbeltrom der 2 person deler rom: 77 euro per person/natt + turistskatt € 1,33 per person/per dag

 

Om du ønsker å melde deg på kontakt Synnøve på Facebook Messenger, send epost eller send sms. Påmelding er bindene slik oppgitt i våre vilkår.

(+47) 988 57 357

synnove@synnoveloken.no

Praktisk info

Påmelding

Når du melder deg på vil du få tilsendt en epost med praktisk informasjon, samt informasjon om hvordan yogareisen skal betales. Når program-avgiften for yogareisen er gjort, er din plass sikret. MERK! Påmelding er bindende

Ved eventuell avbestilling før programavgiften for yogareisen er innbetalt påbeløper et adminstrasjons og ekspedisjonsgebyr på kr 500.  Se øvrige reisevilkår for Synnøves Yogareiser her

Forberedelser

Ta med badetøy, yogamatte, pute, teppe og en flaske vann til hver yogapraksis. Ha også med varmt treningstøy, gjerne ull og varme sokker, da det kan være litt kjølig tidlig om morgenen når vi gjør mediyoga.

Helsetrygd kort: Kroatia ble medlem i EU 1. juli 2013 og fra 12. april 2014 ble Kroatia også en del av Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Fra 1.januar, 2023 gikk Kroatia over til Euro som valuta.
Ta  med deg ditt Europeiske helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som oppholdslandets egne statsborgere. Det anbefales derfor å ta med kortet på reisen. 

Les mer her: https://helsenorge.no/turist-i-utlandet/europeisk-helsetrygdkort
På denne nettsiden kan du også bestille helsetrygdkort dersom du ikke allerede har det. Tjenesten er gratis.

Forsikring: Sørg for at du også har gyldig reiseforsikring.

Transport

Ankomst: Vår sjåfør for transport venter på flyplassen med Synnøves Yogareiser skilt. Du blir fraktet med taxi fra Split flyplass helt frem til hotellet. Turen inkluderer også en flott fergetur fra Split sentrum til havnebyen Supetar på Brac. Ferjebilletten er inkludert. Dette gjelder for de deltakerne som velger vår anbefalte flyrute tur/retur med Norwegian. Velger man andre flyselskap med andre ankomsttider må man selv ordne og betale transport. Vi gir selvsagt informasjon om hvordan man enkelt kommer seg fra flyplassen til hotellet på en rimelig måte.

Retur: Taxi fra hotellet til flyplassen. Ferjebilletten er inkludert. Dette gjelder for de deltakerne som velger vår anbefalte flyrute tur/retur.

Hotellet

Ved ankomst til hotellet leverer du ditt pass og de vil oppbevare dette til du har betalt for ditt opphold i slutten av uken. Du mottar et nøkkelkort der det står tidspunktet for oppholdet og en tid for frokost og middagsbuffet. 

Merk! Hotellprisen oppgitt på vår nettside inkluderer både frokost og middag. Hotellet dyrker veldig mye av maten selv og har et stort fint buffet utvalg hver frokost og middag.
 
Alle rommene inkluderer: 
  • Safe
  • Telefon
  • LCD-TV med satelitt
  • Hårføner
  • Air conditioner
  • Wi-fi (internett)
  • Mini-bar
  • Terrasse eller balkong 

Egentid

Du vil få god tid i løpet av dagen til å oppleve stedet i ro og fred på egenhånd eventuelt med ditt reisefølge. Nyt det fantastiske krystallklare badevannet, ta turen til ulike pittoreske landsbyer eller bare slapp av i solen. Her vil du lære deg å sette pris på eget selskap og se verden med nye øyne.

Vilkår for Synnøves Yogareiser

(Trykk på + ikonet under for å lese vilkårene)

Les vilkår

Disse vilkårene faller ikke under Pakkereiseloven (Loven om pakkereiser og Reisegaranti).

Vilkårene inngår som en del av yogareisen. Les disse og øvrige relevante opplysninger på vår nettside før du reiser.

————————————————-

1. Avtalens inngåelse og betalingsvilkår

Avtalen mellom partene anses inngått ved bekreftet bestilling/påmelding. Bestilling av Synnøves Yogareiser kan gjøres pr. telefon, epost eller via arrangørens nettside eller Facebook side. Etter bestilling av yogareisen sendes en bekreftelse pr. epost som inkluderer informasjon om betaling av Yogareisen som følger.

Kr 2500 betales innen 10 dager fra bekreftelseseposten sendes ut. Beløpet utgjør depositum som ikke refunderes ved eventuell avbestilling.

Restbeløpt på Kr 3400 betales senest 70 dager før avreise.

Er betalingen ikke kommet inn på arrangørens konto to dager etter forfall, kan arrangøren heve avtalen med mindre den reisende kan dokumentere at betaling er skjedd innen forfall. Det kan gjøres avtale om betalingsutsettelse, men dersom reisende heller ikke overholder dette ansees plassen som avbestilt og da påløper et administrasjons og ekspedisjonsgebyr på NOK 500 per påmeldte deltager.

Påmelding til Synnøves Yogareiser er bindende.

Ved evt. avbestilling av reisen før Yogapraksis/programavgiften er innbetalt påløper et administrasjons og ekspedisjonsgebyr på NOK 500 per påmeldte deltager. Evt. avbestilling etter at Yogapraksis/programavgiften er innbetalt – se punkt 4. Avbestilling – overdragelse.

————————————————-

2. Hva som omfattes av avtalen

Avtalen omfatter 1. daglig MediYoga-program, vandretur og sykkeltur slik det er oppgitt på arrangørens nettside https://www.synnoveloken.no/yogareiser-brac/  2. transport tur/retur flyplass-hotell på reisens destinasjon slik det fremgår på arrangørens nettside: https://www.synnoveloken.no/yogareiser-brac/

Hotellrom bookes av arrangør og navn på deltager oversendes hotellet. Deltager betaler selv for hotell-oppholdet ved utsjekk på utreisedagen. Prisen for hotell-oppholdet er oppgitt på arrangørens nettside https://www.synnoveloken.no/yogareiser-brac/

————————————————-

3. Pris
Prisen for å delta på Synnøves Yogareiser med daglig program fremgår av arrangørens nettside https://www.synnoveloken.no/yogareiser-brac/

————————————————-

4. Avbestilling – overdragelse

4.1.Avbestilling ved force majeure
Dersom arrangør blir tvunget til å avlyse reisen på grunn av force majeure tilstander har den reisende rett til å få refundert innbetalt beløp minus depositum for yogareisen. Det betyr at det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14. dagene før reisen skal ta til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller andre begivenheter som må likestilles med de nevnte, og det er rimelig grunn til å anta at forholdene også vil gjøre seg gjeldende når reisen etter avtalen skal ta til. I slike tilfeller må det foreligge offisielt reiseråd fra Utenriksdepartementet, Folkehelseinstituttet eller stedlige myndigheter som fraråder alle reiser til reisemålet for at refusjonen skal finne sted. Refusjon av depositumet blir en sak mellom den reisende og den reisendes forsikringsselskap.

Den reisende har rett til å avbestille reisen, og få refundert innbetalt beløp minus depositum for yogareisen, dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14. dagene før reisen skal ta til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller andre begivenheter som må likestilles med de nevnte, og det er rimelig grunn til å anta at forholdene også vil gjøre seg  gjeldende når reisen etter avtalen skal ta til. I slike tilfeller må det foreligge offisielt reiseråd fra Utenriksdepartementet, Folkehelseinstituttet eller stedlige myndigheter som fraråder alle reiser til reisemålet for at refusjonen skal finne sted. Retten til avbestilling etter dette punkt gjelder ikke dersom den reisende kjente, eller burde kjenne til, omstendighetene da han inngikk avtalen om kjøpet av reisen eller ved et senere tidspunkt bekreftet deltagelse til arrangør til tross for gjeldende omstendigheter. Refusjon av depositumet blir en sak mellom den reisende og den reisendes forsikringsselskap.

4.2 Overdragelse av reisen
Den reisende har rett til å overdra reisen til en annen som oppfyller betingelsene for å delta på yogareisen. Forutsetningen er at arrangøren gis melding om dette seneste 30 dager før yogareisen starter, og at arrangøren ikke er bundet av regler som forbyr slik overdragelse.

4.3. Avbestilling mot vederlag
– ved avbestilling av yogareisen mellom 12 – 2 måneder før avreise refunderes ikke depositum kr. 2500 pr påmeldte deltager.
– ved avbestilling av yogareisen mellom 60 og 36 dager før avreise påløper et gebyr på 50 % av Yogareisens programavgift pr.
deltager. Beløpet inkluderer da det ikke-refunderbare depositumet på kr. 2500.
– ved avbestilling fra og med 35 dager til avreise, eller ved manglende fremmøte på avreisedagen påløper et gebyr på 100 % av​ Yogareisens programavgift pr. deltager. Beløpet inkluderer da det ikke-refunderbare depositumet på kr. 2500.

4.3.1 Avbestillingsgebyr fra hotellet – 1 uke før ankomst
Ved påmelding til Synnøves Yogareiser gjør arrangør hotell booking på vegne av kunde. Navn på alle deltagere blir sendt til hotellet i god tid før oppholdet. Om kunde avbestiller yogareisen mindre enn 1 uke for ankomstdato til arrangørens valgte hotell vil det kunne medføre et avbestillingsbegyr pålagt kunde fra hotellet side i henhold til deres kanselleringsvilkår. 

4.4 Ved plutselig og alvorlig sykdom
Hvis kunden må avbestille yogareisen på grunn av akutt sykdom gjelder fortsatt avbestillingsvilkår som beskrevet i punkt 4.3. Eventuell  refusjon av yogareisens totale beløp blir en sak mellom kunde og kundens forsikringsselskap.

————————————————-

5. Partenes plikter

5.1 Arrangørens plikter
Arrangøren skal avvikle yogareisen i samsvar med det som er avtalt med den reisende. Gjør uforutsette omstendigheter det likevel nødvendig med endringer i yogareisen, skal arrangøren i rimelig utstrekning sørge for at den reisende blir utsatt for minst mulig ulempe.

Arrangøren skal snarest mulig opplyse om forhold han forstår, eller bør forstå, har betydning for den reisende. Han må i denne sammenheng stille kunden de spørsmålene som er nødvendige for å oppfylle opplysningsplikten.

5.2 Den reisendes plikter
Den reisende plikter å sette seg inn i disse alminnelige vilkår eller de betingelser arrangøren har publisert på sine nettsider.

a) Betaling:
Den reisende plikter å betale det avtalte vederlag innen den frist som er fastsatt i vilkårene. Vesentlig betalingsmislighold gir arrangøren rett til å annullere bestillingen.

b) Hensyn til medreisende etc.:
Den reisende plikter videre å rette seg etter arrangørens egne bestemmelser slik de er presentert ham før avtaleinngåelse, hotellers og andre delleverandørers ordensreglement, samt å rette seg etter transportørens og de stedlige myndigheters regler. Den reisende skal videre rette seg etter de anvisninger arrangøren gir om frammøtetid, fremmøtested etc. under reisen, samt de pålegg fraktfører eller transportansvarlig måtte gi i forbindelse med uforutsette hendelser under reisen.

Den enkelte deltager på reisen må ikke opptre slik at det er til sjenanse for de medreisende eller skaper sikkerhetsmessige eller praktiske problemer for arrangøren. Arrangøren har rett til å avvise en reisende ved reisens start dersom den reisendes oppførsel eller tilstand gjør det åpenbart at han ikke kan oppfylle kravene i dette punkt.

c) Reiseforsikring og Europeiske helsetrygdkort:
Det anbefales at den reisende har gyldig reiseforsikring, dvs. forsikring for tap/skade på reisegods etc. og for dekning av legeutgifter og evt. hjemsendelse ved ulykke/sykdom. Det anbefales også at den reisende tar med sitt Europeiske helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at den reisende har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som oppholdslandets egne statsborgere. Det anbefales derfor å ta med kortet på reisen. Mer informasjon her: https://helsenorge.no/turist-i-utlandet/europeisk-helsetrygdkort
På denne nettsiden kan du bestille helsetrygdkort dersom du ikke allerede har det. Tjenesten er gratis.

               d) No-show (manglende fremmøte ved avreise):

No-show (manglende fremmøte ved avreise) er å oppfatte som avbestilling av reisen, og Synnøves Yogareiser vil kansellere hotell oppholdet dersom ikke kunden har kontaktet oss innen 12 timer etter programfestet eller oppgitt avgangstid. Ta kontakt med Synnøves Yogareiser på telefon 988 57 357.

6. Personopplysninger

6.1 Hvordan lagres personopplysningene mine når jeg bestiller en reise?
Synnøves Yogareiser registrerer de personopplysningene du legger inn på arrangørens nettside eller sender pr. epost/oppgir via teleon i henhold til Personopplysningsloven. Opplysningene brukes til å ivareta arrangørens forpliktelser ovenfor deg, og de videreformidles også til arrangørens hotell-samarbeidspartner på Brac, Kroatia.

Opplysningene brukes også i forbindelse med håndtering og administrasjon av betalinger.

​Synnøves Yogareiser arrangeres av Synnøves Yogareiser er Synnøve & Camillo Løken.

Noe du lurer på?

Har du noen spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Bruk kontaktskjemaet på siden eller nå oss på:

(+47) 988 57 357

synnove@synnoveloken.no

Ta kontakt