fred-med-yoga

Fredrikstad Medisinske Yogasenter eies og drives av Synnøve og Camillo Løken. Synnøve er opptatt av og jobber for og med økt bevissthet i forhold til Helse, Friskliv og Healing.

Synnøve har lang erfaring og stor kompetanse som kursholder og veileder, Hun har ledet grupper i 30 år .. Små og store grupper .. Voksne. barn og ungdom.

Hennes hverdag består av å hjelpe mennesker til å finne fram deres iboende ressurser og egenskaper de trenger for å få mer av det de ønsker inn i livene sine, som f.eks. God helse, trivsel og velvære.

Hun har selv opplevd hvordan det er å leve under langvarig stress og hva det kan gjøre både med kropp, sinn og sjel. .. På søken etter et FRISKere liv .. indre ro og fred , har hun lært flere terapeutiske teknikker – både fra Øst og Vest – som har hjulpet henne til selv å komme ut fra depresjon, bekjempe sine frykter, få sterkere og smidigere kropp og et mer fleksibelt sinn. ..

.. Synnøve vil mer enn gjerne dele sine erfaringer og sin kunnskap for å hjelpe deg på veien til bedre helse og velvære… og gleder seg til å møte Deg ! 🙂

Helse/Yogaturer

Siden 2014 har Synnøve, sammen med sin mann Camillo, arrangert helse/yogaturer til den vakre øya Brac. Sammen med Synnøve og vakre sjeler utføres MediYoga (medisinsk yoga) i soloppgang under Pinjetrær og Palmer .. og med lyden av bølgeskvulp fra Adriaterhavet. Adriaterhavet er verdens reneste badevann ..mineralrikt og helsefremmende. Duften av rosmarin og lavendel gir øya sitt frodige særpreg og vekker opp dine sanser. Dette er en Sanseopplevelse av de sjeldne .. Du vil kunne oppleve balanse i kropp, sinn og sjel. Les mer om Helse/Yogaturen her.

Utdannelse: 

– Yogainstruktør: MediYoga Level 2 .. Medisinsk Yoga ..  Med fordypning i stress, utbrenthet og kreft
– NLP Practitioner Coach ved The Paradigm Academy, Oslo
– Aroma terapeut (Bio Medius)
– Instruktør i spedbarnsmassasje (Axelssons Bodywork School, Oslo)
– Diplomutdannet i FriskLiv, Helsefremmede arbeide og healing ved The Paradigm Academy, Oslo.
– Aerobics instruktør (GIT Norge)
– Medlem av Nordic Healing Assocation

mediyoga        nha

Her finner du oss

Adresse: Farmanssgate 2, 1607 Fredrikstad
Tlf. : 988 57 357

GRATIS PARKERING ETTER 14:00

Du finner gratis parkering etter 14:00 like i nærheten av Fredrikstad Medisinske Yogasenter

  1. St.hansfjellet P-Hus. Se rød kart nål på kartet
  2. Torvbyen  P-Hus. Se rød kart nål på kartet

Fredrikstad Medisinske Yogasenter

Fredrikstad Medisinske Yogasenter ved Synnøve N.G. Løken tlf 988 57 357

St. Hansfjellet - Gratis Parkering etter 14:00

Torvbyen - Gratis Parkering etter 14:00