Hva er MediYoga?

 

MediYoga .. Medisinsk Yoga .. Yoga som Medisin

MediYoga er en myk, men allikevel kraftfull yoga som passer alle. Selv de som har fysiske begrensninger som for eksempel prolaps, whiplash, rullestol, MS, ME, osv. har stor nytteverdi og effekt av MediYoga. Denne formen for yoga leger og healer i dybden og er meget effektfull og styrkende. MediYoga virker også forebyggende og kan brukes som selvutviklingsverktøy.

.. Alle øvelsene utføres alltid med utgangspunkt i den individuelle kursdeltagerens evne og kapasitet. Også svært utmattede og kronisk syke personer kan derfor delta i utøvelse av Medisinsk Yoga …

 Det som hovedsakelig skiller MediYoga fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske. I tillegg har alle som underviser i MediYoga en grunnleggende medisinskfaglig bakgrunn.

Visste du at pusten fjerner 70 % av avfallstoffene i kroppen og er den viktigste kilden til energi?

%

Så mye som 93 til 98 % av energien hver dag får du fra PUSTEN.♥ ..Angst og stress kommer ofte av undertrykte følelser .. eller urolige tanker som skaper negativt stress i kroppen …. Lær å puste.

Regelmessig praktisering av Medisinsk Yoga gir et FRISKere liv og mer balanse i kroppen, sinnet og livet.

. .. MEDISINSK YOGA påvirker nervesystemet .. kjertelsystemet .. immunforsvaret .. sirkulasjonssystemet og ikke minst jobber den med pusteapparatet. ..

.. Muskler blir sterkere, sinnet blir balansert, og man føler seg roligere og mer avslappet. ..
Stress og bekymring er lettere å håndtere, eller forsvinner helt. ..
.. .. Man opplever å sove bedre og man møter verden på en mer positiv og optimistisk måte…

… . MediYoga er en enkel, men Kraftfull selvhjelpsmetode hvor jeg lærer deg å arbeide aktivt med både Kropp og sinn … Slik at du vil oppleve å få en bedre helse .. mindre stress og mer ro, glede og livslyst inn i hverdagen din …
..
Dette er en yogaform som passer alle. Også for deg som for eksempel sliter med utmattelse, kroniske smerter eller andre helseutfordringer og som eventuelt har redusert fysisk kapasitet. .. . .. . Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse…
.. Målet er å utvikle fysisk smidighet, skape mental avspenning og balanse i din kropp, ditt sinn og din sjel…

.. Du får en trygg og rolig pause fra hverdagen med fokus på pusten og på bevegelser i takt med pusten din. Alt det som gjør deg godt og som gir deg det du trenger.

Les mer om øvelser i MediYoga

mediyoga

MEDISINSK EFFEKT AV MEDIYOGA

Blant dokumenterte virkninger av yoga kan nevnes

  • reduksjon av blodtrykk
  • bedring av muskel- og skjelettlidelser og
  • lindring av svært mange stress relaterte plager

Det er i de senere år gjort mye forskning på virkningene av Medisinsk Yoga og resultatene er intet mindre enn fantastiske både når det gjelder det som er nevnt innledningsvis, men også i forhold til ulike psykiske utfordringer.

Les mer om forskning på MediYoga

Bli med på MediYoga