Kundeuttalelser

Dette mener noen av våre kunder om oss

Jeg tilhørte en av yogaskeptikerne da jeg ble sykemeldt for en låsning i nakken. Legen mente jeg burde begynne med yoga. Noe motvillig meldte jeg meg på en time hos Synnøve, og en ny verden åpnet seg. Synnøve viste vei med sin kunnskap, rolige stemme og sin entusiasme. Dette er nå to år siden, og yoga har blitt en viktig del av livet mitt, takket være Synnøve. Jeg kan ikke få anbefalt hennes timer nok!!!

Anette Torjusen

Jeg var sykemeldt i nesten et halvt år med total utbrenthet og passe mye angst for å møte livet og å prestere det jeg måtte. Gikk jevnlig til lege og psykolog. Startet med Synnøves MediYoga i nov/des i 2014, og fortsatte med det en gang i uken fra jan 2015. Gikk rett ut i full jobb igjen fra feb 2015, kunne slutte med all behandling og sovemedisiner, og har vært utrolig fokusert og prestert på et høyt nivå uten å kaste bort unødvendig energi på ting jeg ikke kan kontrollere.

Jeg hadde IKKE vært frisk idag om det ikke var for Synnøves MediYoga. Ved lengre opphold i forbindelse med ferie/jul kjenner jeg fort at nerver, utslitthet, søvnløshet og angst melder seg når ikke jeg får praktisert. MediYoga er den beste medisinen for meg for å holde meg frisk og konsentrert. Og en hyggelig «bivirkning»: Jeg har heller ikke hatt noen andre sykdommer/influensa/omgangssyke hele det året jeg har holdt på med MediYoga. Tusen takk! …

Margareth Cielicki

Medi Yoga er bare noe man må oppleve, det gir en ro og balanse som er helt utrolig. Jeg var så heldig å være med til Kroatia i fjor og skal nå i september igjen. 1 uke med yoga ute i det fri. Jeg kom hjem som en ny jente og har praktisert det siden.. Håper alle unner seg å prøve mediyoga og hos Synnøve blir man veldig godt tatt mottatt og ivaretatt.. ♥ Love that girl

Kirsti Billing

Mediyoga er godt for både kropp og sjel, og Synnøve Nuria G. Løken er den beste instruktøren.

Siw Johannessen

I går var jeg så heldig å ha Synnøve Nuria G Løken helt for meg selv i 90 herlige minutter ♥. ..Hun hjelper mange med sitt kjærlige og behagelige vesen, og sine rike kunnskaper om MediYoga,. Jeg kan anbefale alle å ta turen innom henne for å prøve denne fantastiske yogaformen hun tilbyr! Den har gjort mye positivt for meg – og det kun ved å ta yoga èn gang i uken! 🙂 ♥ Anbefaler alle som interesserer seg for yoga å prøve hennes Medi Yoga. Næring & balsam for kropp og sjel!

Merete Nyegaard Dehn

Mediyoga er det beste som finnes av selvhjelp. Opplever positive ting på alle plan. Jeg gjør øvelser og meditasjon daglig.Det krever en innsats, og nå er det blitt en del av mine daglige gjøremål, like viktig som å pusse tennene. Klem

Aud Anita Hansen

Medi Yoga balanserer og roer kroppen. Veldig godt som start på dagen for å få i gang kroppen. Synnøves Medi Yoga og hennes yogareiser anbefales på det sterkeste.

Hege Stangstuen

Tusen takk Synnøve for at du har startet opp med drop in timer med yoga . Jeg setter stor pris på dine personlige egenskaper som kursholder og evnen du har til å se oss kursdeltakere. Jeg har «fått et nytt liv» etter noen mnd med yogatrening. Når jeg startet var jeg stiv og følte jeg hadde dårlig kontakt med kroppen min grunnet mye stress og mangel på søvn. Det du formidler i timene og øvelsene gjør at jeg har troen på kroppen igjen. Jeg opplever gode resultater og nyter timene og den gode atmosfæren i rommet. Takk til deg og alle de herlige og gode kursdeltakerene! Klem Ingelin

Ingelin Evensen

MediYoga er en herlig praksis for kropp og sjel! Jeg gleder meg alltid før jeg skal, blir alltid tatt kjempegodt vare på av Synnøve! Og alltid en hyggelig prat til hjemmelaget yogi-te etterpå!! ..

Anne-Kath Håbu Kristoffersen

Mediyoga med Synnøve er vanskelig å beskrive. Det har gitt meg en helt spesiell ro i kropp og sinn, opprettelse av balanse, oppdagelse av pusens betydning som har ført til fornyet energi. Føler at Synnøve «ser» hele meg, jeg får en følelse av aksept og anerkjennelse, noe som blir til mitt eget også. Takk Synnøve for gode opplevelser! ..

Gry Anett Pettersen

MediYoga hjelper meg å finne balanse. Finner en «kontakt» i meg selv. Det griper hele meg i gleden og i sorgen . Pusten er svaret ..

Ann-Kristin Heier

Medi Yoga har hjulpet m.til å få ro i kropp og sjel !! Jeg hadde utmattelse og uro da jeg kom på MediYoga !! Mediyoga med Synnøve har hjulpet meg til å roe ned og min utmattelse er mye bedre,helt klart takket være regelmessige mediyoga timer på Fredrikstad Medisinske Yogasenter. Jeg anbefaler Medi yoga til ALLE !

Astrid Wergeland

MediYoga er et pusterom i hverdagen, hverdagsmagi, medmenneskelighet, ro, balanserende, tilstedeværelse, livet Takk for at du er den du er Synnøve.

Anette Nybøle

Meld deg på mediyoga